Last news in Fakti

12 Ноември, 2016 12:08 837 0

Кой ще бъде "Шампион на шампионите"?

  • шампион на шампионите-
  • рони о'съливан-
  • джон хигинс

Финалният двубой в Ковънтри противопоставя Рони О'Съливан и Джон Хигинс

Феновете на снукъра ги очаква страхотно зрелище.

Рони О'Съливан и Джон Хигинс се изправят един срещу друг в спора титлата от турнира "Шампион на шампионите" в Ковънтри.

Това стана ясно, след като на 1/2-финала шотландецът се наложи срещу Дин Дзюнхуей с 6:5 части, а Ракетата надви след това в "Рико Арина" Марк Алън с 6:2 фрейма.

Днес Рони и Хигинс ще се срещнат в спор за чека от 100 000 паунда, като англичанинът ще се опита да грабне купата в изданието за трети път.

О'Съливан демонстрира страхотна форма в мача срещу северноирландеца. Във всяка една от изиграните осем партии имаше или сенчъри брейк, или серия над 50 точки. Гения от Чигуел остави в статистиката брейкове от 51, 130, 73, 124, 109 и 59 точки. В спечелените две партии пък Алън се отчете също с две стотачки - 100 и 109 точки.

Първата сесия на финала в Ковънтри е от 15,00 часа, а втората - от 21,00 часа. Форматът на двубоя е 10 от 19 фрейма. Това ще бъде 59-и мач между двата именити състезатели. До този момент Рони има 30 победи, а Хигинс - 25. В съперничеството им има и три равенства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА