Last news in Fakti

24 Юли, 2017 12:28 1 900 1

Майкъл Фелпс се състезава с акула (ВИДЕО)

  • фелпс-
  • акула-
  • състезание

Най-успешният олимпиец по-бавен с две секунди от водния хищник, феновете недоволни

Майкъл Фелпс се състезава с акула (ВИДЕО) - 1

Най-успешният олимпиец на всички времена Майкъл Фелпс загуби битката с най-бързия си опонент до момента. 32-годишният американец се изправи срещу бяла акула и загуби. Надпреварата беше в открити води на 100 метрова дистанция. Състезанието беше заснето в Мосел Бей (ЮАР). Фелпс премина дистанцията за 38,1 секунди. Той беше с две секунди по-бавен от водния хищник.

Трябва да се отбележи, че Майкъл Фелпс не се състезава срещу истинска бяла акула, а само срещу анимирана версия на страховитото животно.

Зрителите обаче използваха социалните мрежи, за да изразят разочарованието си и споделиха, че са очаквали Фелпс наистина да се състезава с акула.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зрител

    0 0 Отговор
    Ако акулата беше истинска, вероятно щяхме да станем свидетели на второто "ходене по вода" от Христос насам.