Last news in Fakti

9 Декември, 2017 05:15 1 286 0

Масчерано: Ясно е, че не съм важен за Барса

  • масчерано-
  • барселона-
  • тежест-
  • важност-
  • трансфер-
  • напускане

"Ще си тръгна, когато се почувствам в тежест", допълни защитникът

Халфът на Барселона Хавиер Масчерано е все по-близо до раздяла с клуба. Преди няколко дни Лионел Меси коментира съдбата на един от най-добрите си приятели и сънародник. Той го посъветва да си потърси друг отбор с оглед задаващото се световно първенство. Меси имаше предвид, че Масчерано трябва да играе редовно, за да получи място в националния отбор на Аржентина. А в момента това в Барселона не е така – двойка централни бранители са Пике и Самюел Умтити.

"Още преди време споделих пред шефовете какво чувствам. Никой няма вина, просто такава е реалността. Ясно е, че вече не съм толкова важен за отбора. Искам да отида в отбор, където отново да се почувствам важен. Притеснява ме това, че през последните 11 месеца имах 5 мускулни контузии, които смятам, че се получиха заради липсата на постоянство. Ще си тръгна в деня, когато се почувствам, че съм тежест за клуба", обяви Масчерано.

Аржентинецът пристигна в Барселона през 2010 година и сега кара осмия си сезон в отбора. Преди това игра за Ривър Плейт, Коринтианс, за кратко в Уест Хям и четири сезона в Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА