Last news in Fakti

27 Ноември, 2018 15:32 3 358 3

Крушарски: В Аржентина е страшно!

  • крушарски-
  • бизнес-
  • аржентина-
  • бока хуниорс-
  • ривър плейт-
  • емоции

Босът на Локомотив Пловдив е в южноамериканската държава

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се озова в епицентъра световното футболно събитие на отминалата седмица. Босът на пловдивчани е в Буенос Айрес, където трябваше да играе финалът за Купа Либертадорес между местните Бока Хуниорс и Ривър Плейт.

Заради ексцесиите в събота обаче двубоят беше отлаган на два пъти, а днес ще стане ясно кога и къде ще се проведе.

“Тук е страшно. Всички говорят само за това. Емоциите са завладели всички и навсякъде се коментира кога и как трябва да се проведе срещата”, коментира пред “Меридиан Мач” Крушарски. Той много би искал да гледа мача, но вчера замина за фабриката си за противоградни ракети в Мендоса.

Крушарски се е зарадвал също на отзивите за добрата игра на Локомотив срещу шампиона Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    5 2 Отговор
    Как няма да е страшно, там хората играят футбол.
  • 2 Русенец

    4 2 Отговор
    Какво пренаса с противоградните ракети - кока от Колумбия ?
  • 3 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    В Южна Америка има много сиромаси. Тяхното внимание трябва да се отвлича от битката за оцеляване.Хр. Крушарски сигурно е доволен - за него не е страшно !!Горе-долу нещо като у България... Тук цени и данъци растат безразсъдно, Домусчиев пари няма намерение да дава на "служители", НО за "Лудогорец" ИМА ..... Сигурно му излиза по-евтино, а и работа за полицията има. Дето ще ходят по селата да вардят "пенсиите" от цигански набези, ще вардят "Феновете" / стотина хулиганчета/да не избият нечии очи със бомбички.........Нормални хора у нас по стадиони вече не ходят - ама за всеки случай....