Last news in Fakti

7 Февруари, 2019 11:01 2 017 0

Бразилски гранд пазарува от ЦСКА

  • атлетико минейро-
  • цска-
  • жеферсон-
  • оферта-
  • трансфер

Атлетико Минейро си хареса Жеферсон

Бразилският Атлетико Минейро се гласи да направи оферта на ЦСКА. Грандът има сериозен интерес към титуляр на „червените“.

„Петлите“ от Бело Оризонте са набелязали Жеферсон за решаване на проблемите си в лявата част на защитата. Очаква се скоро „черно-белите“ да направят оферта към ЦСКА за наем с опция за закупуване на 24-годишния бранител.

Това обаче ще стане факт при условие, че Атлетико Минейро не успее да се споразумее за Фелипе Жонатан от Сеара, пише „Hoje Emdia“. Първата оферта е била отхвърлена, но „петлите“ вероятно ще направят втора, а целта е Сеара да отстъпи от откупната клауза в размер на 1,6 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА