Last news in Fakti

2 Март, 2019 19:56 1 531 2

ЦСКА изнесе лекция на Септември

  • цска-
  • соу-
  • хеттрик-
  • пенев-
  • септември

"Червените" спечелиха с категоричното 5:1

ЦСКА изнесе лекция на Септември - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА се наложи с 5:1 в домакинството си на Септември от 24-ия кръг на Първа лига. За най-изразителния успех на "червените", откакто Любослав Пенев застана начело на отбора, с хеттрик блесна Али Соу.

Гамбийският нападател откри резултата във втората минута, след като още в десетата секунда ЦСКА получи дузпа за нарушение на Александър Дюлгеров срещу Кристиян Малинов. След това Соу вкара в 24-ата и 74-ата минути, обирайки овациите на публиката. Направи впечатление обаче, че срещата тази вечер на стадион "Българска армия" не беше особено посетена и на трибуните нямаше много фенове.

По един гол добавиха Жоржиньо в 18-ата и Рафаел Енрике в 28-ата, като още до почивката ЦСКА водеше с 4:0.

Почетното попадение за Септември отбеляза юношата на Левски Илия Димитров, който е под наем в тима, воден от Христо Арангелов и Мариян Христов.

След успеха ЦСКА събра 51 точки и заема второто място във временното класиране. Лидерът Лудогорец е с 53, а утре от 15 часа приема Ботев (Враца). Левски (48 точки) се изправя срещу Славия в неделя от 17:30 часа на "Васил Левски".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДАААА

    8 9 Отговор
    А ПЪК ЛЕВСКИ ИЗНЕСЕ ЛЕКЦИЯ НА ЛЮБО ЧОРБАТА И ЛИТЕКС СОФИЯ !

    Коментиран от #2

  • 2 ЕКСПЕРТА

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ДАААА":

    ЛУДОГОРЕЦ ПАК ШАМПИОНИ,ЛЕВСКИ И ЦСКА НЕ РАЗБРАХА ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СА ФАКТОР В БГ ФУТБОЛА.