22 Септември, 2019 10:16 2 538 0

Петър Хубчев: Левски не е готов за първото място

  • петър хубчев-
  • след-
  • славия-левски-
  • победа за ''сините''-
  • efbet лига-
  • не сме готови за първото място

Според специалиста Левски е изиграл мача си със Славия много добре в тактически план

Петър Хубчев: Левски не е готов за първото място - 1
Източник: БГНЕС

''Труден двубой беше, но ние не сме и очаквали лесен. Търпението и професионалното отношение ни доведе до победата. Тактически изиграхме мача много правилно, не се подведохме по други неща, освен футболните'', това заяви старши треньорът на Левски Петър Хубчев след снощната победа срещу Славия с 2:0 на стадион Славия в Овча купел. Мачът бе от 10-ия кръг на efbet Лига.

''Вкарах Нашименто с идеята да спечелим мача. Няма значение кой вкарва головете. Опитвам се да изградя отбор, който да може да се справя във всяка ситуация и в който всеки играч може да се изяви в решителни момент'', заяви още специалистът.

''До голяма степен 11-ката е продиктувана от контузии. Лично предпочитам да имаме по-голяма избор и възможност за ротации'', добави Хубчев.

''Левски не готов за първото място. Не искам обаче да коментирам какво не ни достига. Не обичам да гледам напред във времето. Гледам следващия мач, който е изключително важен за нас'', категоричен бе той.

''Не чета коментарите на колегите. В момента не искам да кажа нищо за Ботев Враца, но по принцип всеки отбор си има своите характеристики и силни страни'', добави още треньорът на ''сините''.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА