Last news in Fakti

26 Септември, 2019 16:58 1 263 1

Петрович: Вярвам на играчите на Ботев Пловдив

  • петрович-
  • играчи-
  • полиграф-
  • купа на българия-
  • вяра-
  • ботев пловдив-
  • цска-
  • миньор перник

"Полиграфът трябваше да се направи след мача с ЦСКА, а не преди него", смята наставникът на пловдивчани

Петрович: Вярвам на играчите на Ботев Пловдив - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович обяви след измъчената победа за Купата с 2:1 срещу Миньор, че вярва на футболистите си на 200%. Специалистът допълни, че не знае защо полиграфът, на който бяха подложени играчите, е направен преди, а не след мача с ЦСКА.

“Важно е, че победихме. Първи два гола от нападател. Десет кръга наш нападател не е вкарвал. Не мога да повярвам, че Миньор играе в Трета лига. Добър отбор е. Имахме 15 корнера и 6-7 положения. Трябваше да решим мача по-рано. Имаме желание.

Но имаме само четирима защитници и нямам много опции. Нямаме крило. Всяка седмица опитвам да направя нещо ново, защото трима играчи ни напуснаха, а Тонев и Вутов им казваме “играйте, можете” за всеки мач. Така може да се контузят за дълго време. Тежка година за нас. Приоритет е стадионът.

Футбол е. Ако изтърпим и издържим до декември, след това ще е по-добре за фенове, за Ботев, за всички нас”, каза Петрович, който отново бе върнат към полиграфа, на който бяха подложени играчите преди мача с ЦСКА.

“Пробвам да съм супер професионалист. Треньор съм от 15 години и съм играл футбол 20 години. Не знам какво да кажа за детектора - питайте борда и футболистите. Учуден съм защо беше преди мача с ЦСКА, а не след него. Вярвам на футболистите на 200%”, каза Петрович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЕН

    0 0 Отговор
    Стига си вярвал , ами си хвърляй оставката и си заминавай!