1 Октомври, 2019 13:45 1 772 0

Собственикът на Ботев поиска обяснение

  • самуилов-
  • ботев пловдив-
  • обяснение-
  • форма-
  • зафиров-
  • петрович-
  • среща

Георги Самуилов свиква спешна среща с Желко Петрович, Адалберт Зафиров и Еролин Кючуков

Собственикът на Ботев поиска обяснение - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов свика спешно заседание на борда на директорите на клуба, пише „Пловдив Дерби“. Бизнесменът вчера се прибра от чужбина, където беше по бизнес дела, а днес ще проведе среща на управата на „канарчетата“.

Очакванията са, че след нея Самуилов ще се види и със старши-треньора Желко Петрович, спортния директор Адалберт Зафиров и Еролин Кючуков. Триото вероятно ще трябва да отговаря пред шефа си, защо се е стигнало до слабото представяне на „жълто-черните“.

Преди дни пред фенове на Ботев (Пловдив) Зафиров и Петрович излязоха с коренно различни версии за провала на селекцията. След като черногорецът разбра за изказаната версия от Зафиров, която коренно се различаваше с неговата, наставникът видимо се ядоса.

Ботев е на 12-о място в класирането. "Канарчетата" имат завоювани едва 9 точки от 33 възможни до този момент. Сега Георги Самуилов ще трябва да вземе решение, кой или кои от настоящите силни хора в Ботев (Пловдив) са виновни и кой ще поеме отговорността.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА