4 Октомври, 2019 11:18 2 007 1

Етър излизат срещу Манчестър Юнайтед във Велико Търново

  • манчестър юнайтед-
  • етър-
  • димитър бербатов-
  • барселона

Бербатов ще играе в Барселона

Етър излизат срещу Манчестър Юнайтед във Велико Търново - 1
Снимка: БГНЕС

Ветераните на Етър и Манчестър Юнайтед се изправят едни срещу други 11 октомври, на стадион "Ивайло". В мача ще се включат някои от легендите на клубовете. Димитър Бербатов е бил поканен да облече отново екипа на Юнайтед, но същия ден ще участва на подобен мач в Барселона. Все пак ще има представители на неговата фондация.

За "червените дяволи" идват Пий Мартин, Девид Мей, Ник Кълкин, Сами Макилрой, Дани Уебър.

За "виолетовите" се събира почти целият шампионски тим: Николай Донев, Бончо Генчев, Илиян Киряков, Цанко Цветанов, Сашо Христов, Игор Кислов, Георги Георгиев, Миро Байчев, както и Вальо Игнатов, Лъхчиев, Данков и др.

Треньори на шампионския тим отново ще са Георги Василев и Стоян Петров.

Балъков и Чакъров няма да могат да участват, тъй като са с националния отбор в Черна гора. В 3-ата минута на мача пък ще бъде почетена паметта на Трифон Иванов.

Спортният министър Красен Кралев ще присъства на мача, съобщи един от организаторите - Емил Йорданов, шеф на фенклуба на Юнайтед. Поканени са куп известни имена, но още се чака официалното им потвърждение.

Освен българската публика ще има и солидна английска агитка.

Самият мач започва в 19:30 часа, като преди него "Пеещи камбанки" ще изпълнят химните на двата отбора.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джиджи

    0 0 Отговор
    най големите и световно неизвестни имена на юнайтед.75