7 Октомври, 2019 13:34 1 012 1

Фенове на ЦСКА ще събират пари за детско болнично отделение

  • цска-
  • благотворителност-
  • турнир-
  • болница-
  • пари

Момчетата от Youths Blagoevgrad организират благотворителен турнир по минифутбол

Фенове на ЦСКА ще събират пари за детско болнично отделение - 1
Снимка: cska.bg

Фенове на ЦСКА ще организират благотворителен турнир в Благоевград, а целта е да се съберат пари за детското отделение на местната болница.

"Армейци,

Гостуването на представителния ни тим в Благоевград през паузата в шампионата освен за контрола с Пирин, ще има за цел да подкрепи и една отлична инициатива на местния фенклуб.

Момчетата от Youths Blagoevgrad организират благотворителен турнир по минифутбол между привърженици и приятели на ЦСКА. Благородната кауза е под надслов "За нашата Родина, за нашите деца!". Идеята е да се съберат средства за детското отделение на МБАЛ-Благоевград.

Преди проверката в събота някои от футболистите на червените лично ще посетят срещите от надпреварата и ще надъхат участниците. Мачът Пирин - ЦСКА ще започне в 17 часа, вместо в първоначално обявения 16:30, на стадион "Христо Ботев", съобщава сайтът cska.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Викнете братчедите от Герена,направете едно дерби и съберете мангизи!