Last news in Fakti

9 Октомври, 2019 01:00 796 0

Спалети се отдалечава от Милан

  • интер-
  • милан-
  • пиоли-
  • спалети-
  • заплата-
  • договор-
  • треньор

Новият фаворит за поста при "росонерите" е Стефано Пиоли

Спалети се отдалечава от Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Все по-малка изглежда вероятността бившият треньор на Интер Лучано Спалети да застане начело на градския съперник Милан. Причината е финансова, твърди популярният журналист Джанлука ди Марцио.

Става въпрос за 5 милиона евро, които Спалети иска от Интер като неустойка за предсрочното прекратяване на договора. Спалети беше заменен през лятото от Антонио Конте, но все още е не е прекратил взаимоотношения с Интер, като договорът му изтича след 2 сезона.

Спалети е уточнил детайлите по договора си с Милан, но държи да получи заплатата си от Интер поне за един от оставащите два сезона или 5 милиона евро. От Интер са склонни да платят 1,5 милиона.

Докато текат пазарлъците между двете страни в пространството се завъртя ново име за нов треньор на закъсалия Милан, който след седмия кръг е на 13-а позиция с четири загуби на своята сметка и отрицателна голова разлика.

Това е Стефано Пиоли, който беше уволнен през миналия сезон заради слаби резултати от Фиорентина. Той беше начело на Интер през сезон 2016/2017 година.

Спрягат се и имената на специалисти като Клаудио Раниери, Руди Гарсия и дори се говори за завръщането на Дженаро Гатузо, но бившият треньор на "росонерите" е в конфликт с членове на ръководството на Милан и кандидатурата му изглежда най-малко вероятна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА