Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 11:26 1 286 0

Желко Петрович вече не е треньор на Ботев

  • ботев пловдив-
  • петрович-
  • неустойка-
  • взаимно съгласие-
  • уволнение-
  • напускане

Специалистът не изведе тима за сутрешната тренировка

Желко Петрович вече не е треньор на Ботев - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Ботев (Пловдив) направи днес първа тренировка за новата седмица, но от нея отсъстваше треньорът Желко Петрович.

Най-вероятната причина за това е, че специалистът преговаря със собственика на клуба Георги Самуилов за раздяла по взаимно съгласие. Припомняме, че след шампионатното поражение с 0:3 от Ботев (Враца) босът на канарчетата поиска оставките на спортно-техническия щаб.

Спортният директор Адалберт Зафиров я даде, но не и Петрович. Причината е, че треньорът има клауза в договора, която му позволява да получи сериозна неустойка при уволнение. Ако той напусне по собствено желание, то ще загуби огромна сума.

Очаква се казусът да бъде решен до часове и в крайна сметка да се стигне до напускането на Петрович, но по взаимно съгласие.

Днешната тренировка на канарчетата бе водена от кондиционния треньор Тодор Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА