Last news in Fakti

11 Октомври, 2019 12:23 745 0

Раниери се договори със Сампдория за милион евро

  • сампдория-
  • клаудио раниери-
  • италия-
  • договор

В контракта са включени и различни бонуси

Раниери се договори със Сампдория за милион евро - 1
Снимка: БГНЕС

Клаудио Раниери се е съгласил да застане начело на Сампдория, твърдят италианските медии. Снощи опитният специалист е имал среща с ръководството на клуба, след която е станало ясно, че двете страни са близо до споразумение. Ако договорът стане факт, Раниери ще получава годишна заплата от 1 млн. евро, а в контракта ще са включени и различни бонуси.

67-годишният специалист не беше първи избор за поста, но Силвио Пиоли и Дженаро Гатузо отхвърлиха офертите на Самп, а кандидатурите на Джузепе Якини и Джани Де Биази отпаднаха от списъка на президента Масимо Фереро.

Любопитното е, че Раниери може да за втори път да наследи Еузебио Ди Франческо, след като през март застана след неговото уволнение начело на Рома.

Сампдория се намира на дъното в Серия “А”. Тимът загуби шест от първите си 7 мача и това доведе до освобождаването на Ди Франческо.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА