Last news in Fakti

13 Октомври, 2019 18:58 1 723 0

Бразилия не успя да победи в четвърти пореден мач, а Неймар пак се контузи

  • бразилия-
  • нигерия-
  • 1:1-
  • приятелски мач-
  • неймар се контузи

''Селесао'' завършиха 1:1 с Нигерия в Сингапур

Бразилия не успя да победи в четвърти пореден мач, а Неймар пак се контузи - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Отборите на Бразилия и Нигерия завършиха наравно 1:1 в контролна среща, която се игра на националния стадион в Сингапур.

С това ''кариоките'' продължават без победа в контролите си след триумфа на Копа Америка през това лято, записвайки 3 равенства и 1 загуба.

Рано в мача (11') Неймар получи контузия и трябваше да напусна игра. В 35-ата минута Джо Арибо премина през противниковата защита и прати топката във вратата на ''Селесао'', с което откри резултата в полза на Нигерия.. Бразилците се активизираха в началото на второто полувреме и още в 48-ата минута успяха да изравнят чрез Каземиро.

До края на срещата нямаше кой знае какви положения за гол и така тя завърши при резултат 1:1.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА