17 Октомври, 2019 15:47 2 220 1

Херо каза дали поема националния отбор

  • херо-
  • димитър димитров-
  • национален отбор

Цял ден трябва да опровергавам тези приказки

Херо каза дали поема националния отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Няма нищо вярно в тази информация, цял ден трябва да опровергавам тези приказки”. Това заяви пред вестник „Черноморски фар“ Димитър Димитров-Херо. Днес се появи новината, че той ще бъде новият национален селекционер на България по футбол.

В момента бургазлията е без работа, като за последно бе начело на казахстанския Иртиш, но напусна след скандал. Поради тази причина той и екипът му заведоха дело срещу ръководството на тима, като се очаква до края на годината съдът да се произнесе.

В миналото Димитров бе треньор на националния ни отбор, заемайки този пост в периода 1998-1999 година. Именно под негово ръководство България успя да запише две равенства срещу Англия – 0:0 и 1:1 в двубои от квалификациите за Европейското първенство през 2000 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ФУТБОЛЪТ Е РИТНИТОПКОВЩИНА НА ФОНА НА МНОГО МНОГО СПОРТОВЕ !!! ДА ПЕЧЕЛЯТ СЕ ПАРИ ОТ ЕМОЦИИ НА ТЪПИНГОНАРИТЕ ,НО 1/3 ОТ НАРОДИТЕ НЕ МУ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ !!!- НЯМАХМЕ ШАНСОВЕ -ИГРАХМЕ ВЯЛО В БЕЗНАДЕЖНОСТ - БСП ПЛАТИ ЗА РАСИСТКИ ПРОВОКАЦИИ ПРЕДИЗБОРНО - АНГЛИЙСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ,КОИТО НЯМАТ СПЕЧЕЛЕНО НИЩО В ПОСЛЕДНИТЕ 40 ГОДИНИ -СИ ЧИСТЯТ ЗЛОБАТА С НАС !!! ТЕХНИЯТ ФУТБОЛ Е " ЧИЧО ТОМОВАТА КОЛИБА" !!!