21 Октомври, 2019 14:00 1 678 6

Дерменджиев супер оптимист: Имаме шанс да се класираме на голям форум

  • георги дерменджиев-
  • национален отбор-
  • футбол-
  • бфс

Независимо от резултатите в последно време, виждам някаква искрица

Дерменджиев супер оптимист: Имаме шанс да се класираме на голям форум - 1
Снимка: БГНЕС

Георги Дерменджиев - новият национален селекционер на България обясни как се е стигнало до поемането на представителния тим на България. Дерменджиев обяви и целите на тима

"Доста бързо се случиха нещата. Говорих с Данчо Лечков и бързо се разбрахме. Аз като българин винаги съм подкрепял националния отбор, каквито и резултати да сме постигали. Така трябва всички да правим.

Да не се съсредоточаваме само върху негативното, а да гледаме и положителните неща. България не е единственият отбор, който губи мачове. Важното е да работим здраво и да даваме всичко от себе си, за да може да повишаваме нивото. Независимо от резултатите в последно време, виждам някаква искрица. Вярвам, че имаме шанс да се класираме на голям форум. Това ни е целта. Наясно съм с моментната ситуация. Няма да бъде никак лесно, но ще се борим. Който го е страх от мечки, не трябва да ходи в гората", заяви Дерменджиев.

"Още не съм взел решение за хората, които ще влязат в моя щаб. Все пак става дума за националния отбор и трябва внимателно да ги подбера. Когато става дума за България, няма място за експерименти. Всеки треньор има свое виждане, но е ясно, че когато говорим за важни мачове и печелене на точки, трябва да залагаме на най-доброто", каза още опитният специалист пред GONG.BG.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ам ко да кажи!?!

    9 3 Отговор
    Успех дядка!
  • 2 Ти си единствен

    4 5 Отговор
    единствен ти вярваш в това! А ако се класораме, леле, какъв резил ще падне!
  • 3 Behemoth

    10 4 Отговор
    Разочарован съм !Това просто значи поредната доза стабилност на дъното!Очаквах Камата да поеме и да прокопаем още няколко метра към извънземното от Царичина!
  • 4 Анонимен

    12 2 Отговор
    Човече! Просто се изправи и кажи истината - футболът в България вече е единствено преане на пари и черно тото. Пълна подмяна на БФС, до последната секретарка, финансите да са в ръцете на чуждестранен консултант, не повече от 2 мандата в Управителния Съвет и НИКАКЪВ достъп на клубни собственици до регулаторните органи.

    Коментиран от #6

  • 5 Робот

    2 8 Отговор
    Още един футболен олигофрен!
  • 6 среднощен

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    "Анонимен", коментарът ви е "изстрел на снайперист" - адмирации..!!