22 Октомври, 2019 12:13 1 660 2

Благо Георгиев може да играе в Русия

  • благой георгиев-
  • футбол-
  • русия

Благой Георгиев изкара осем сезона в руския футбол, като има над 200 мача за тимовете, за които е играл там

Благо Георгиев може да играе в Русия - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият български национал Благой Георгиев има предложение да се завърне на терена в руския шампионат. Офертата е от бившия му клуб Оренбург, който в момента се подвизава в елита на страната, съобщава "Труд".

Именно в този тим Георгиев игра за последно, преди да окачи обувките на пирона през 2017 г. на 36-годишна възраст. Тогава обаче Оренбург беше във втория ешелон на местния футбол, докато сега мери сили с най-добрите.

Съвсем наскоро полузащитникът обяви, че има варианти да се завърне на терена, като има предложения и от България, и от Русия. Кои са родните тимове все още не става ясно, но явно в Русия се касае за един от бившите му отбори.

Благой Георгиев изкара осем сезона в руския футбол, като има над 200 мача за тимовете, за които е играл там. Той започна кариерата си в Русия с екипа на Терек през 2009 г., а после игра за Амкар, Рубин Казан и накрая за Оренбург.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 дедо Шишарко

    3 0 Отговор
    Право хоро!