23 Октомври, 2019 10:10 917 0

Берое преговаря с Херо

  • димитър димитров-
  • херо-
  • берое-
  • треньор

Вчера шефът на старозагорци е бил в Бургас, за да се срещне с Димитър Димитров

Берое преговаря с Херо - 1
Снимка: БГНЕС

Лично изпълнителният директор на Берое и председател на съвета на директорите на клуба Илко Русев е водил преговорите с Димитър Димитров. Вчера шефът е бил в Бургас, за да се срещне с Херо.

Те са дискутирали доста теми, при това не само финансовите параметри на евентуален договор между двете страни. Обсъдени са били най-малките детайли и какви ще са правомощията на Димитров и по кои въпроси ще има думата.

Берое се слави като клуб, който дава възможност на треньорите да работят на спокойствие и дългосрочно. Илко Русев пък неведнъж е заявявал, че иска клубът да е спокоен и да не се налага често да се сменят наставници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА