Last news in Fakti

24 Октомври, 2019 18:51 2 494 3

Ювентус привлича нови звезди от ранга на Кристиано Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • трансфери

Искаме да се развиваме във всички аспекти, като спортно-техническият е на първи план

Ювентус привлича нови звезди от ранга на Кристиано Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус остава готов да привлича нови звезди от ранга на Кристиано Роналдо. Това заяви вицепрезидентът на клуба Павел Недвед днес. Тимът от Торино успя да убеди португалеца да напусне Реал Мадрид през лятото на 2018 година и се радва на головете му. За него бяха платени цели 117 млн. евро, но шампионите на Италия вече си избиха парите.

“Винаги сме готови да се възползваме от подобна възможност на трансферния пазар”, увери Недвед на въпрос дали ръководството на Юве е склонно да реализира друга сделка от подобен калибър.

“Искаме да се развиваме във всички аспекти, като спортно-техническият е на първи план”, добави чехът.

Междувременно президента Андреа Аниели изрази подкрепа към Роналдо в борбата за “Златната топка” за 2019 г. “Той заслужава този приз и дано да го спечели”, сподели босът.

Победителят в класацията на France Football ще бъде обявен на 2 декември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    3 12 Отговор
    Трябва да го сменят.Мястото на изнасилвача на жени е в затвора.
  • 2 Да бе

    8 5 Отговор
    То нали ги знаем колко ги "изнасилват" тия жените. Пред камери се чепат и какво ли не си завират само за пари. Само пари и патки са им в главата, ако някой вярва в нещо друго - значи ще е следващия Роналдо.
  • 3 Чичо Кольо.

    4 0 Отговор
    Лошо заглавие на статията. Няма други като Роналдо (само още един, Меси разбира се).