Last news in Fakti

24 Октомври, 2019 20:15 3 838 3

Томас Мюлер напуска Байерн

  • томас мюлер-
  • байерн мюнхен-
  • манчестър юнайтед

Вероятните посоки пред бившия германски национал са различни обаче

Томас Мюлер напуска Байерн - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер изглежда ще напусне клуба още през зимата, твърди пресата в Германия. Вероятните посоки пред бившия германски национал са различни обаче, твърдят "Билд" и "Кикер".

Според "Билд" Мюлер ще премине в Манчестър Юнайтед, докато "Кикер" твърди, че италианският Интер е фаворит за подписа му. Мюлер има договор с Байерн до лятото на 2021 година, но загуби титулярното си място за сметка на Кингсли Коман, Серж Гнабри и Филипе Коутиньо.

По тази причина нападателят се включва в мачовете на баварците предимно като резерва, като до момента има 1 гол и 6 асистенции в 12 срещи. Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес потвърди пред "Кикер", че е напълно възможно Мюлер да бъде даден под наем през зимата, а през лятото да бъде продаден срещу символична сума или дори да не му бъде търсена компенсация.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мишо

    7 3 Отговор
    Това ще е грешка.Томас Мюлер е Байерн Мюнхен.Той е лицето на клуба,икона и ще бъде легенда,като Филип Лам,та дори и Шванщайгер. Мястото му е там до края на кариерата ,че и след това.Той е за клуба,като Малдини,Пуьол,Раул,Дел Пиера и много други.Само респект към него.Новите са добри,но още не са се доказали и футболно и предано към клуба.
  • 2 Кибик

    5 1 Отговор
    Мдааа. Идва един момент в който клуба трябва да избира между вярното старо куче и младите измекяри. И тъй като днес всичко е пари, изборът е ясен. Пожелавам му успех каквото и да стане.
  • 3 Valdemar

    0 0 Отговор
    Това е грешка, както и напускането на Рибери! Тези играчи са символите на BAYERN!