Last news in Fakti

25 Октомври, 2019 16:39 935 0

Фурнаджиев: Дерменджиев е лично моя кандидатура

  • бфс-
  • атанас фурнаджиев-
  • георги дерменджиев-
  • национален отбор

Преди две години Българския футболен съюз платил на Аякс за методиката на клуба

Фурнаджиев: Дерменджиев е лично моя кандидатура - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз в оставка Атанас Фурнаджиев разкри в "От дузпа в тъч" по Sportal TV, че новият селекционер на България Георги Дерменджиев е негова кандидатура.

"Аз предложих Дерменджиев, той е лично моя кандидатура. Не виждам друг като него, който да се е надигравал с най-силните отбори в Европа през последните години - Реал Мадрид, Арсенал, Пари Сен Жермен, Ливърпул. Според мен той е най-подходящ за поста", каза Фурнаджиев.

"Знаете ли, че преди две години Българския футболен съюз плати на Аякс за методиката на клуба. Пратиха ни я и я направихме безплатна за всички членове на българския футбол. Струваше 50 000 евро. Уви, само 3% от клубовете у нас са влизали и са се запознали с нея. Само 3%. Това какво ви говори! Сигурен съм в този процент, защото през сървърите се вижда ясно кой е влизал в програмата", добави Фурнаджиев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА