Last news in Fakti

28 Октомври, 2019 19:03 989 0

Франк Рибери се извини за ударения рефер

  • франк рибери-
  • фиорентина-
  • лацио-
  • фиорентина-
  • рефер

Бях много разочарован и тъжен след мача

Франк Рибери се извини за ударения рефер - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Фиорентина Франк Рибери се извини, след като удари асистент рефера на двубоя с Лацио, загубен от „виолетовите” с 1:2.

Очакваше се 36-годишният бивш френски национал да бъде наказан за дълго, но по всичко личи, че този път ще му се размине.

Лацио се наложи с 2:1, а победният гол на Чиро Имобиле дойде в продължението на срещата. Секунди преди това домакините претендираха за нарушение, което обаче не бе отсъдено.

След последния съдийски сигнал Рибери потърси равносметка от страничния рефер, блъскайки го два пъти. В доклада на главния рефер стана ясно, че французинът е получил червен картон за действията си.

„Извинявам се на съотборниците си, треньора и феновете. Извинявам се и на страничния съдия г-н Пасиери. Бях много разочарован и тъжен след мача. Надявам се, че той ще ме разбере”, написа Рибери в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА