Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 07:28 1 817 2

Ювентус подписа с Coca Cola

  • ювентус-
  • ювентус стейдиъм-
  • coca cola-
  • партньорство

Партньорството между двете страни ще бъде за две години

Ювентус подписа с Coca Cola - 1
Снимка: Twitter

Ювентус официално обяви подписването на договор с концерна за безалкохолни напитки Coca Cola. Партньорството между двете страни ще бъде за две години, в които Кока Кола ще бъде официален партньор на “бианконерите” и нейните напитки ще се продават в магазините на Юве, както и в кафенетата на “Ювентус Стейдиъм”.

“Coca Cola се вписва идеално в стратегията за развитие на клуба. Това партньорство е с компания с огромна разпознаваемост и престиж. Целта е да се повиши влиянието на компанията на италианския пазар и ние ще работим заедно в тази посока. Искаме да растем заедно в следващите години”, заяви по този повод финансовият директор на Ювентус Джорджо Ричи.

“Coca Cola винаги е била близо до света на футбола и помага всички да бъдем заедно и да прекарваме позитивни моменти, подкрепяйки любимия отбор. Вълнуваме се, че отново имаме шанс да споделим нашата страст и да представим нашите ценности в партньорство с икона в спорта от ранга на Ювентус”, допълни пък генералният мениджър на Кока Кола за Италия Алекс Зилиара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теодор

    3 2 Отговор
    Ивайло то бива пристрастие към Юве и рони, ама си досаден вече, все пак на журналист се правиш, по-малко ни натрапвай любимците си, не е професионално.

    Коментиран от #2

  • 2 🧐🙄☹️

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Теодор":

    Че в кое точно израчение видя пристрастие? Аз съм фен на Юве, а статията ми се вижда доста формално и делово поднесена. И ако още отсега Юве и Рони те побъркват, доста ще има да страдаш драги.