Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 09:24 824 0

Три мача от междинния 14-и кръг днес

  • черно море-
  • лудогорец-
  • царско село-
  • локомотив пловдив-
  • берое-
  • ботев враца

От 13,30 часа започва мачът между Берое и Ботев (Враца), от 16 Локо Пд приема Черно море, Лудогорец гостува на Царско село от 18,30 часа

Три мача от междинния 14-и кръг днес - 1
Снимка: ПФК Черно море

Три срещи междинния 14-и кръг в efbet Лига ще се изиграят днес. От 13,30 часа започва мачът между Берое и Ботев (Враца). Това е сблъсък между два от отборите в долната половина на таблицата, като всеки от тях отчаяно се нуждае от точки.

Старозагорци все пак се водят фаворит на хартия. В клуба се надяват, че треньорската смяна (Димитър Димитров - Херо), която бе извършена по време на паузата в шампионата, ще бъде ново начало за отбора, която ще се върне в правия път.

Локомотив (Пловдив) приема Черно море от 16 часа на стадион "Лаута". Домакините са в серия от 5 поредни победи и силно се надяват днес да запишат 6-и успех на сметката си.

Двата тима вече се срещнаха в първия кръг на първенството. Тогава Черно море изкова убедителна победа с 3:1. Сега обаче ситуацията е по-различна. Локо натрупа сериозно самочувствие и се намести в Топ 3. Пловдивчани дори започнаха да мечтаят и за нещо по-голямо. Първата задача обаче е днес тимът да вземе трите точки и да зарадва своите привърженици.

Локо е с най-резултатното нападение в елита до момента със своите 33 отбелязани гола. Статистиката също е на страната на домакините, които имат 41 победи над варненци, срещу 31 загуби и 28 равенства.

Последният мач за днес е между тимовете на Царско село и Лудогорец от 18,30 часа. “Орлите” гостуват на своя съперник и ще търсят задължителни три точки срещу един от аутсайдерите в първенството. Разградчани се надяват да се отърсят от поражението с 0:1 от Еспаньол в Лига Европа и да запишат изразителна победа на сметката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА