Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 09:53 3 599 5

Багата срещу Черния звяр - 8000 долара за билет

  • благой иванов-
  • багата-
  • дерек луис-
  • медисън скуеър гардън-
  • ню йорк
Багата срещу Черния звяр - 8000 долара за билет - 1
Снимка: БГНЕС

Благой Иванов е в бойна готовност за мача си срещу американеца Дерек Луис, известен като Черния звяр. В битката в най-тежката категория от най-авторитетната ММА верига UFC Багата ще се изправи срещу американеца Дерек Луис в емблематичната зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк. Зрелището ще се състои в нощта на събота срещу неделя.

Феновете на бойните спортове го очакват с нетърпение, като мнозина вече са се сдобили с билети. Ще се хванете за главата като разберете колко плащат... Цената на билет достигна чак 8000 долара! Въпросната умопомрачителна цена е за места, които са непосредствено до октагона в центъра на залата, която се намира в прочутия квартал "Манхатън". Тези, които искат да гледат отблизо как Луис и Багата се млатят, ще трябва да се бръкнат доста сериозно.

Организаторите информират, че почти всички билети за галавечерта на UFC, която е най-авторитетната верига в смесените бойни изкуства, вече са продадени.

Най-евтините билети, които все още може да бъдат закупени, са по 370 долара. С приближаването на датата за провеждането на боевете сумите в сайтовете за продажба на пропуски онлайн се покачват. Това е и причината за най-хубавите места някои от дистрибуторите да искат даже над 8000 долара. От тях са останали само няколко бройки.

23 000 зрители ще гледат битката между Благой Иванов и Дерек Луис и останалите 11 двубоя от програмата на UFC 244. Толкова е капацитетът на "Медисън Скуеър Гардън" при провеждането на ММА събития. Така Багата във втори пореден мач ще влезе в октагона пред голяма аудитория. На 8 юни боецът ни се справи с австралиеца Тай Туиваса в Чикаго.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    7 2 Отговор
    Багата трябва да внимава с този Луис, има страшен удар, добре помня, как само с един тупаник, нокаутира двуметровия руснак Александър Волков.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хасан ал кюмюр ал файда Пророка

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Bulgarin":

    Пророка мисли че си Българин от Анадола!
  • 4 Коментара

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Волков си го би цял мач като по учебник и в трети руд, в последната минута да изгуби мача... Наистина трябва да внимава, особено при директна размяна
  • 5 стоян георгиев

    5 1 Отговор
    успех на благои.при победа ще влезе в топ 5 на категорията и реално ще има шанс за шампионски мач,което ще е невероятен успех за него ,а иза българия!