30 Октомври, 2019 14:13 1 312 2

Гонзо: Заради БФС се лишихме от двама класни футболисти

  • локомотив пловдив-
  • бфс-
  • георги иванов - гонзо

Водихме дела, но УЕФА не разреши да ги картотекираме заради грешката на футболния съюз

Гонзо: Заради БФС се лишихме от двама класни футболисти - 1
Снимка: fakti.bg

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов разясни ситуацията с двамата играчи под наем от Уулвърхамптън – Джордан Греъм и Силвен Десландес в интервю пред lokomotivpd.com. Футболистите се завръщат в Англия, след като не бяха картотекирани.

Г-н Иванов, много от феновете на Локомотив се питат какво се случва с двамата играчи, които дойдоха под наем от Уулвърхяптън – Джордан Греъм и Силвен Десландес?

Джордан и Силвен си тръгнаха обратно за Англия, защото не можахме да ги картотекираме по време на трансферния прозорец по вина на БФС. Техните ТМС (трансферни системни) мениджъри не успяха в срок да регистрират играчите и двамата останаха без права да се състезават за Локомотив. Съжаляваме, че двама добри футболисти си отидоха и не можахме да ги ползваме. Локомотив е най-потърпевш от ситуацията, водихме дела, но УЕФА не разреши да ги картотекираме заради грешката на футболния съюз.

Да очакваме ли някой от двамата да се завърне в Локомотив?

Проведохме разговори със спортния директор на Уулвърхамптън и получихме уверението, че Джордан Греъм може да подпише отново с нас след 1 януари 2020г., но това е вече въпрос на преговори. Пак казвам, Локомотив няма вина за случилото се.

Кой е виновен в цялата ситуация?

Мениджърският екип на ТМС системата във футболния съюз. Локомотив качва всички необходими документи на играчите в рамките на трансферния прозорец. От БФС, и в частност ТМС мениджърите, изпуснаха срока и не регистрираха Джордан и Силвен. Локомотив направи опит по съдебен начин да ги картотекира, наехме адвокат, но не получихме разрешение. Уулвърхаптън прецени, че играчите трябва да прекратят своите договори с Локомотив и да се завърнат в Англия, за което ние безкрайно много съжаляваме.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 =#"

    0 0 Отговор
    Ех това вечно "невинно" БФС
  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Д.Лечков питайте. Нека обясни как не е виновен за нищо той!