Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 11:54 2 095 7

В Русия обвиниха Конър Макгрегър в расизъм

  • конър макгрегър-
  • мма-
  • русия
В Русия обвиниха Конър Макгрегър в расизъм - 1
Снимка: БГНЕС

Руската прокуратура започна разследване по обвинение в расизъм срещу ирландската ММА звезда Конър Макгрегър.

Членът на обществената камара Султан Хазаев призна, че е подал оплакване за нарушаване на законодателството на Руската федерация.

"Той отправи расистки обиди и забележки към хората в Дагестан. Това е проява на расизъм, който не можем да допуснем", обяви Хазаев.

Припомняме, че Макгрегър заяви на въпрос за това дали би посетил Дагестан, че това е място, в което не би стъпил, дори да трябва спешно да отиде до тоалетната.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цък цък

    15 6 Отговор
    А кскво е расисткото, къде е расизма !?!? Ми не му харесва на човека там и не иска да ходи ! На къде е тръгнал тя свят, щом и в Русия напълзява соросоидния джендъризъм ?

    Коментиран от #2, #7

  • 2 ДАНИ

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Цък цък":

    И аз не мисля ,че нашите фенове на мача срещу Англия не бяха расисти, просто не харесват негри.
  • 3 Yavuz

    3 0 Отговор
    Макгрегър е много издръжлив на бой, крайно време е да получи наградата "Дрянова Клонка ".
  • 4 Кой68

    3 4 Отговор
    Ало "независимата"българска преса защо мълчите за това откровенно расистко поведение?Или щото е поданник на английската корона!?Жалки сте.....
  • 5 Рошко

    1 1 Отговор
    Горкия тоз ще са прибира в инвалидна количка в Ирландия
  • 6 Nyakoj

    2 1 Отговор
    Той хубаво прави шоу, ама това неговото не бива-да плюеш противника си, целия му народ и вярата им за капак, вместо да загубиш и да си тръгнеш с достойнство, е падение, така че, хората с право му се сърдят.
    Прощавай, Макгрегър, но този път и от мене имаш dislike.
  • 7 Хахах падап

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Цък цък":

    Русия е една от Държавите където расизмът е на много високо ниво, като цяло Руснаците изобщо не обичат негри, азиатци и тем подобни различни от тах, това е истината има цели фракций в Русия обикалящи и биещи различните хора:-)