Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 14:16 1 333 0

Гранит Джака обясни изцепката си

  • джака-
  • обяснение-
  • обиди-
  • клетви-
  • фенове-
  • арсенал-
  • капитан

"Обидите и клетвите към мен наистина ме разгневиха и достигнах точката на кипене", заяви халфът на Арсенал

Гранит Джака обясни изцепката си - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Арсенал Гранит Джака даде обяснение на поведението си при смяната му през второто полувреме на мача с Кристъл Палас (2:2) от Премиър лийг. При напускането си на терена халфът от албански произход беше освиркан от трибуните, а той отвърна с жестове и нецензурна реплика. След няколко дни размисъл и първоначален отказ да се извини, Джака най-сетне представи своята версия за разразилия се скандал.

Ето какво написа той в Инстаграм:

"След като мина малко време от това, което се случи в неделя, бих искал да ви обясня своята гледна точка, а не просто да дам бърз отговор. Сцените, които се случиха покрай смяната ми, ме докоснаха дълбоко. Обичам този клуб и винаги давам 100% от себе си на и извън терена.

Чувствам, че не съм разбиран от феновете и те продължават да ме тормозят в социалните мрежи с коментари след мачовете. Това продължава последните месеци и наистина ме наранява. Хората казват неща като "Ще ти счупим краката", "Ще убием жена ти", "Надяваме се дъщеря ти да получи рак". Това наистина ме разгневи и достигна точката на кипене в неделя.

В тази ситуация си позволих да реагирам под влияние на емоциите по неуважителен начин към феновете, които подкрепят нашия клуб, нашия отбор и мен. Не исках това и съжалявам, ако това е мнението на хората.

Желанието ми е отново да се върнем към взаимното уважение, да си спомним защо обичаме футбола и да продължим напред”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА