2 Ноември, 2019 13:10 736 1

Али Соу: Люпко беше смел треньор и се опитваше да направи силен колектив

  • али соу-
  • цска-
  • люпко петрович

Нападателят иска да вкара 17 гола до края на сезона

Али Соу: Люпко беше смел треньор и се опитваше да направи силен колектив - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА - Али Соу обяви, целта си да вкара над 17 гола до края на сезона. Гамбиецът допълни, че есенният полусезон винаги е по-слаб за него, но през зимата се събужда силата в него, съобщава Меридиан мач.

Соу, който има 6 попадения в Първа лига до този момент похвали бившия наставник на отбора - Люпко Петрович, наричайки го “силна личност и смел треньор”, който се е опитал да направи силен колектив.

“При мистър Люпко се усещаше по-силно неговата личност. Той беше смел треньор и се опитваше да направи силен колектив, да бъдем заедно. Имаше своя философия за футбола, както и всеки друг треньор. Той много държеше на отбора, не на всеки поотделно - на отбора. Жалко е, че си тръгна не по начина, по който искаше, не по начина, по който искаше ръководството, феновете, както и ние, играчите. Надяваме се, че при новия треньор ще имаме повече успехи. Той работи добре, всички сме спокойни, имаме му доверие. Треньорската смяна винаги е деликатна и понякога трудна за играчите. Някои свикват за седмица, други не успяват и за месец. Но се надяваме да е за по-добро”, сподели Али Соу.

Относно пропуските му в шампионатния двубой срещу Локомотив Пловдив, нападателят сподели:

“Винаги аз съм най-големият си критик. Знам, че някои хора си имат мнение за мен, което не мога да променя - за добро или лошо. Приемам критиката и тя е нещо нормално. Като гледам мача, виждам, че съм могъл да действам по-добре в някои ситуации. Но аз имах 2-3 положения за гол. И предпочитам да излизам или създавам положения, отколкото да нямам нито един шанс цял мач.”

Гамбийският таран отговори и с конкретика колко гола очаква да вкара до края на сезона. До този момент неговите попадения са шест.

“Когато играех в Италия под наем, често имах 5-6 гола за цяла година. В последните две години в началото на зимата винаги имам по 6 гола. Не знам защо става така, но се случва. Първата част на сезона съм по-скромен, не ми върви толкова. След това се събужда силата в мен, ставам по-опасен, по-резултатен. В Албания вкарах 27 гола за един сезон, миналата година отбелязах 17. Сега целта ми е да вкарам повече от 17, трябва да подобря постижението си”, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чорбата

    1 2 Отговор
    Този обезян няма място в ЦСКА дори като общ работник.