Last news in Fakti

3 Ноември, 2019 17:12 2 419 1

Треньорът на Макгрегър: Когато имаш пари, не е лесно да намериш мотивация

  • конър макгрегър-
  • джон кавана-
  • мма

Всеки ден чувам нов слух относно негова среща, но в момента няма насрочен мач

Треньорът на Макгрегър: Когато имаш пари, не е лесно да намериш мотивация - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ММА звездата Конър Макгрегър - Джон Кавана коментира бъдещото завръщане на ирландеца в октагона и заяви, че ирландецът ще бъде абсолютно готов за нови успехи в своята кариера.

"Всеки ден чувам нов слух относно негова среща, но в момента няма насрочен мач. Той е готов, търси битка. Но аз нямам пръст в менажирането, това е работа на друг. Конър тренира и е много развълнуван да се бие. Така че със сигурност ще бъде готов, когато трябва да се бие."

"Много е мотивиран да тренира. Съхрани се, премина през период, в който не знаеше какво да прави, щом стане сутрин. Когато имаш пари, не е лесно да намериш мотивация, но мисля, че вече има цел", заяви Кавана.

"Точно това го мотивира да тренира здраво. Той го правеше в продължение на десетилетие, готвеше се усърдно, а това е тежко. После дойдоха жената и децата. Не е лесно да останеш гладиатор, щом имаш семейство. Но мисля, че вече си постави цели. Той вече направи немалко пари, сега му остава да участва във вълнуващи мачове заради адреналина. Мисля, че това ще е достатъчна мотивация за следващи мачове", завърши Кавана.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    4 1 Отговор
    И търси мотивация по баровете като удря възрастни хора?Така ли подържа форма.....