Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 10:18 841 0

ЦСКА играе контрола в чужбина

  • цска-
  • контрола-
  • efbet лига-
  • кристиано джарета

"Армейците" са се свързали с клубове от Сърбия, Македония и Гърция

ЦСКА играе контрола в чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще пътуват за чужбина за контролна среща в паузата на шампионата. "Армейците" са се свързали с клубове от Сърбия, Македония и Гърция, но все още не са договорили опонента си, като яснота ще има до сряда.

В ЦСКА този път са решили да играят с елитен отбор, за да имат по-сериозна съпротива и да поддържат по-добър ритъм. В предходните паузи в шампионата "армейците" неизменно се изправяха срещу втородивизионни родни тимове - Поморие, Пирин (Благоевград) и Кариана.

"Искаме да играем срещу силен отбор, който се бори за висока позиция в елитен шампионат. Много е важно да поддържаме своето ниво и в паузите. Тези прекъсвания могат да са доста полезни. Имаме контакт със сръбски, македонски и гръцки отбори, но все още не сме избрали окончателно съперника", коментира спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА