Last news in Fakti

16 Ноември, 2019 12:20 1 691 1

Христо Стоичков ласкае Стилиян Петров пред цял свят

  • христо стоичков-
  • стилиян петров

Той не само беше страхотен играч, но той е и страхотен човек

Христо Стоичков ласкае Стилиян Петров пред цял свят - 1
Снимка: Twitter

Христо Стоичков говори за отношенията си със Стилиян Петров в интервю за "Дейли Мейл". През 2006 година двамата бяха в конфликт, но миналата играха заедно в благотворителен мач за борба с рака.

"Той не само беше страхотен играч, но той е и страхотен човек. Ако Стилиян се обади за мач в Шотландия - идвам. Хареса ми. Винаги обичам да играя пред голяма публика. Глазгоу е страхотен футболен град", коментира Камата.

В интервюто той говори още за Ромарио, Йохан Кройф и националния отбор на България преди и сега.

"Имахме много добри играчи в миналото. Сега националният е трудно място, но и футболът в България също е трудно място. Там има много добри футболисти. Някога играчите бяха прокарали пътека към големите първенства. Сега това го няма", заключи Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лекар БГ

    11 1 Отговор
    Няма нужда НИКОЙ да"ласкае"Ст.Петров.
    Този човек,футболист,спортист е предоволно велик.Това,във Висшата английска лига,отбор да гласува на българин капитанската лента,е супер признанието КОЙ е Ст.Петров.А това,което се случи на бенефисният му мач,за изпращането,когато се разбра,че отива да се лекува,надмина всичко видяно!Над 50 хиляди фена.С представителни групи от всички отбори на ВЛ.Пееха,апладираха,скандираха името на един БЪЛГАРИН в Англия.Плачеха и от сърце му пожелаваха късмет и успех.
    Няма такова признание,няма такава слава.Пиша и се просълзявам,и се вълнувам от сърце.