18 Ноември, 2019 18:40 1 150 5

При натиск във волейбола - директно при ММС

  • красен кралев-
  • волейболна федерация-
  • натиск-
  • волейбол

Спортният министър със специално изявление

При натиск във волейбола - директно при ММС - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният министър Красен Кралев направи специално изявление относно събитията в българския волейбол:

"Във връзка с откритото писмо на Инициативния комитет за промени в българския волейбол, което получих днес, съм категоричен, че ММС ще вземе мерки да не бъде допуснат какъвто и да било натиск към спортните клубове от страна на администрацията на БФВ. Ние наблюдаваме особено внимателно процесите които протичат както във волейболната федерация. Задължение на министерството е да следи за нормалното насрочване и протичане на общо събрание като изборът на ново ръководство трябва да бъде демократичен и в съгласие със закона, като се осигури и гарантира равен шанс за провеждане на предизборна кампания на всички кандидати. За всеки случай на оказван натиск върху клубовете от страна на администрацията на централата на федерацията, моля всички клубове да сезират директно ММС."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хабиби

    5 0 Отговор
    Къф е тоя домус ???

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 слаботоков

    1 1 Отговор
    Малеееее тоя Красен много се ушишил бе! Ужас! Егати и министъра на спорта! Егати и спорта!
  • 4 слаботоков

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хабиби":

    Еее как домус бе колега!? Направо е като балерина!
  • 5 Николов

    0 0 Отговор
    Този тежък лекоатлет, що реши че разбира от Спорт? Като е бил президент на някакъв треторазряден отбор и е меринджейн? Сложете КоцеМаца или Венци-те са същите... Подобни мивки сринаха всичко.