Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 17:32 2 640 3

Бейл вече се подиграва с Реал (ВИДЕО)

  • гарет бейл-
  • уелс-
  • реал мадрид

По всичко личи, че раздялата между двете страни е неизбежна

Бейл вече се подиграва с Реал (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

За пореден път Гарет Бейл показа, че Реал Мадрид не му е приоритет, пише sportal. След края на снощния мач на Уелс срещу Унгария, с победата в който “драконите” се класираха за Евро 2020, нападателят радостно танцуваше с едно емблематично знаме. На него пишеше “Уелс. Голф. Мадрид. В тази последователност” и е препратка към неговото отношение към клубния му тим - т.е. че той е на последно място.

Преди дни Бейл заяви, че се вълнува много повече от двубоите си за националния отбор в сравнение с кариерата му в Реал. Голфът пък е любимото му занимание извън терена. На няколко пъти той беше забелязван да разпуска на голф игрището, докато уж трябваше да бъде на базата на “белите” и да се възстановява от травми.

Очакваше се бившият футболист на Тотнъм да бъде продаден през лятото, но той остана на “Сантиаго Бернабеу”. Сега пак се говори за евентуален трансфер в клуб от Китай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Велин

    4 3 Отговор
    Уелсец!!! Какво да се очаква!?!?
  • 2 Lev

    0 0 Отговор
    Идвай в Манчестър
  • 3 Lev

    0 0 Отговор
    Манчестър Юнайтед....🤘