Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 19:26 5 005 6

Божурина: Любо Ганев или Боре Кьосев за шеф на БВФ? Това е несериозно!

  • цветана божурина-
  • волейбол-
  • данчо лазаров

Че трябва да има промяна, е ясно на всички, но в момента няма алтернатива.

Божурина: Любо Ганев или Боре Кьосев за шеф на БВФ? Това е несериозно! - 1
Снимка: Facebook

Великата Цветана Божурина бе категорична пред „Меридиан Мач“, че в момента не вижда алтернатива на управлението на Данчо Лазаров.

„Че трябва да има промяна, е ясно на всички. Но в момента няма алтернатива. Кой ще седне на мястото на Лазаров? Любо Ганев или Боре Кьосев? Това е несериозно! Според мен трябва да бъде човек, който е извън волейбола“, започна европейската шампионка от София 1981 и бронзова медалистка от олимпийските игри в Москва 1980.

„Лазаров направи нечувани грешки през цялото си управление. Една от тях бе изгонването на Радостин Стойчев. Това е човек, който ражда идеи във всяка една секунда. Беше представил план за развитие, който, ако се беше следвал, в момента България щеше да бъде волейболна сила № 1 в Европа“, завърши Божурина.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лабас

    1 7 Отговор
    ПАТКА смотана „Лазаров направи нечувани грешки през цялото си управление." А преди това казва, "че в момента не вижда алтернатива на управлението на Данчо Лазаров."

    Коментиран от #4

  • 2 сикиш

    3 6 Отговор
    Стойчев сам си тръгна.
  • 3 Чичолона

    1 3 Отговор
    АКЪЛ да видиш ти
  • 4 чико

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Лабас":

    Патката е друг.Просто в момента това е най-малкото зло.
  • 5 винкел

    3 1 Отговор
    Ти да видиш морална съдница! Защо не разкажеш за врътката на Олимпиадата в Москва с бронза, благодарение на която сега получавата една торба пари като премия - 80% от три минимални заплати.
  • 6 катя

    2 0 Отговор
    Цеца Божурина е права, особено за нагаждача Кьосев!