Last news in Fakti

23 Ноември, 2019 17:45 2 858 7

Геша обясни защо се е стигнало до прекратяване на мача между Спартак и Балчик

  • спартак-
  • фенове-
  • прекратиха мача-
  • черноморец балчик-
  • геша

ФК Спартак носи вината за прекратения мач в Балчик, според наставника на Черноморец Георги Иванов-Геша

Геша обясни защо се е стигнало до прекратяване на мача между Спартак и Балчик - 1
Снимка: chernomorepfc.bg

Според треньора на Черноморец Георги Иванов-Геша ФК Спартак носи вина за прекратения мач в Балчик днес. Геша разкри, че няколко пъти е казвал на Мартин Зафиров да оправят оградата на стадиона, която бе изкъртена от феновете на Спартак по време на мача с Левски за Купата, но това не е станало и днес оградата е поддала, когато привърженици на Спартак са били върху нея. След като е паднала, те са нахлули на терена и прекратили срещата в 78-ата минута при 1:0 за Черноморец.

Ето какво заяви Геша: ''По време на мача Спартак – Левски за Купата на България през септември, феновете на варненския тим почти изкъртиха оградата. От тогава няколко пъти казвах на Мартин Зафиров да дойдат и да я оправят, като заварят изкъртените болтове. Но те завариха само два болта, което е твърде малко. Днес по време на нашия мач феновете на Спартак се качиха върху оградата, разлюляха я и бе логично тя да поддаде и да падне, след като се държи на малко болтове. После ултрасите подгониха съдиите, след това отидоха и при нашите фенове да се разправят, а знаете, че нашите фенове са тихи и кротки. Разбирам, че привържениците на Спартак са нахлули, тъй като били недоволни, че не е отсъден фаул в тяхна полза. Във въпросната ситуация имаше една изсипана топка и Генади Луго се дърпаше и буташе във въздуха с техен играч. Реферът свири фаул за нас, а те смятали, че трябвало да е в тяхна полза. Но може ли заради едно нарушение да нахлуват на терена? По тази логика излиза, че когато през първото полувреме не ни дадоха дузпа, ако беше това положение в нашия пеналт и реферът не бе посочил бялата точка за тях, значи още тогава щяха да нахлуят…”


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омг

    7 3 Отговор
    На тези фенове и Ливърпул завижда
  • 2 Знаещ

    6 8 Отговор
    Може да е имало и расистки подбуди защото в Балчик почти няма българи повечето от населението е от турски мелези, татари ,цигани и други странни смески.

    Коментиран от #3

  • 3 Балчишки

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Знаещ":

    Бях на мача и въобще нямаше расистки истории.За сведение населението на Балчик е 70% българи, друтгото е турци,цигани,татари,руснаци,англичани,арменци др.И много балчиклии подкрепяха Спартак Вн когато играят домакинските си мачове в Бвлчик.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тaйнa😄😄😄

    1 1 Отговор
    Ходил cъм по мaчове по cелaтa преди 20 години имaше cеляния и боищa но кaто тези ултрacиcиcтки cеляни е нямaло и преди нa тези хорa трябвa дa им cе зaбрaни дa гледaт мaчовете дaже и по телевизорa нaй подходящото мяcто зa тях е в джунглaтa мaкaр и тaм не cе знaе дaли дивите животни нямa дa cе оплaшaт и дa избягaт иcкaше ми cе c много други думи дa ги опишa но възпитaнието не ми позволявa дaно повече от тези хорa дa го прочетaт и дa cе зaмиcлят aко могaт 😄😄😄😄

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.