25 Ноември, 2019 11:09 2 568 2

Стадионът в Кърджали готов най-рано след Великден

  • стадион локомотив-
  • арда кърджали-
  • кърджали
Стадионът в Кърджали готов най-рано след Великден - 1
Снимка: bgclubs.eu

Арда ще стартира и пролетния дял на сезона на стадион "Локомотив" в Пловдив. Осветлението в Кърджали със сигурност няма да е завършено до старта на втората част от шампионата, пише вестник "Тема Спорт" в днешния си брой.

Вероятно новаците в елита ще домакинстват Под тепетата поне до април. От клуба дори са се договорили за определена сума за наема на "Лаута" до края на сезона, в случай че не успеят да се върнат по-рано в Кърджали.

Работата по поставянето на осветлението още не е стартирала, като дори не е завършена и процедурата по избор на изпълнител на проекта. Отделно лошите климатични условия през зимата ще затруднят дейността. Иначе клубът ще стартира подмяна на тревното покритие на стадиона. Това ще стане след двубоя с ЦСКА за Купата. Осминафиналът ще е в Кърджали на 5 декември, четвъртък, от 13:30 часа.

Само три дни по-късно - на 8-и, неделя, Арда посреща "червените" и за първенство. Този мач обаче ще се играе на стадион "Локомотив". Кърджалийци получиха разрешение да домакинстват на своето съоръжение само за Купата.

В същото време стана ясно, че в плановете на Арда за зимна селекция влиза привличането на двама централни защитници. Това означава, че по всяка вероятност с клуба ще се раздели поне един от настоящите бранители. Като титуляр се наложи Хасани, а като негови партньори се въртят Гаич и Крумов, които обаче не показват постоянство.

Кърджалийци се надяват да привлекат Николай Бодуров, но ако ударят на камък, са готови да извадят оферти и към няколко чужденци. Иностранците са набелязани отдавна. 26-годишният Атанас Кръстев пък ще продължи да бъде налаган като десен бек за сметка на бившия играч на Ливърпул Конър Рандъл.

В последно време Кръстев захапа като титуляр въпреки привидно респектиращата визитка на англичанина. В Арда се надяват Рандъл да проведе добра подготовка и напролет да е по-полезен.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Adolf

    0 0 Отговор
    само да ви светна, че в Къраджали не празуваат Велик ден , прости полицейски шпионски служители на грозната ни и неприятна за живеене държава !! арреее чиба