Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 12:28 1 646 0

Фенове на Фламенго и полицията си спретнаха меле ВИДЕО

  • фламенго-
  • фенове-
  • полиция-
  • бой
Фенове на Фламенго и полицията си спретнаха меле ВИДЕО - 1
Снимка: Twitter

Фламенго спечели втори трофей в рамките на само 24 часа. След като в събота триумфира с Копа Либертадорес, южноамериканският вариант на Шампионската лига, тази нощ „червено-черните“ станаха шампион на Бразилия.

Това стана факт благодарение на победния гол, който Гремио вкара за 2:1 в 94-ата минута в мача си срещу Палмейрас. Така Фламенго има 13 точки аванс четири кръга преди края и си гарантира първото място в Серия „А“. Това е седма титла в историята на клуба от Рио де Жанейро и първа от 2009 година насам.

Още по-исторически е фактът, че за първи път от 1963 г. бразилски тим в една година става шампион на страната и печели Копа Либертадорес. За последно това постигна Сантос с Пеле в състава си.

Фламенго научи новината за шампионската титла по време на парада в Рио де Жанейро, с който отпразнува успеха си срещу Ривър Плейт (2:1) на финала на Копа Либертадорес.

Десетки хиляди се бяха събрали в центъра на Рио, за да ликуват със своите футболни герои. Не се размина без сблъсъци с полицията. Властите използваха оръжия, палки и сълзотворен газ, за да разпръснат тълпата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА