Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 09:55 4 114 0

Димитър Трендафилов е новият треньор на Спартак Варна

  • димитър трендафилов-
  • спартак варна-
  • втора лига
Димитър Трендафилов е новият треньор на Спартак Варна - 1
Снимка: fakti.bg

Димитър Трендафилов е новият старши треньор на Спартак (Варна). Това съобщи шефът на УС Борислав Георгиев - Бобъра.

„Митко ще води отбора от пейката в последните ни два мача за годината с Кариана и Нефтохимик. В момента той е заедно с децата на турнир извън Варна, но в петък се завърща за последната ни тренировка и в събота ще е на пейката за мача. Другата седмица ще води всички занимания, както и последната ни среща. Той е спартаклия и се надяваме, че ще вдигне духа на момчетата в труден момент.”, заяви Бобъра.

Както е известно, 52-годишният Трендафилов води Спартак във Втора лига в последните четири мача от пролетта на 2010-а. След това остана старши треньор и в третия ешелон през 2010/2011, когато върна тима при професионалистите.

През по-голямата част на есента на 2011-а Митко бе наставник на родния си клуб и във Втора лига.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА