Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 17:35 1 322 1

Владо Николов: От 50 клуба 95% искат промяна

  • волейбол-
  • кандидатура-
  • любо ганев-
  • инициативен комитет

Утре ще бъде внесено предложението за Любо Ганев

Владо Николов: От 50 клуба 95% искат промяна - 1
Снимка: БГНЕС

Един от президентите на Левски София Владимир Николов говори на официалната пресконференция днес, на която Инициативен комитет издигна кандидатурата на Любо Ганев за президент на БФ Волейбол.

“Утре внасяме предложение пред Управителния съвет на БФ Волейбол за свикване на Извънредно общо събрание с кандидатурата на Любо Ганев за председател. След входирането федерацията има срок от 2 седмици да свика управителния съвет и да се произнесе по искането. Затова е важно на общото събрание на 20 декември в Казанлък всички клубове да бъдат там и с гласа си да поискат тази промяна", поясни президентът на Левски Владимир Николов.

“Говорил съм с 50 клуба и 95% от тях искат промяна в българския волейбол”, добави Владо Николов, цитиран от Sportal.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Koko

    1 0 Отговор
    Владо Владо ,до вчера близа ...г...за на Данчо Лазаров, днес искаш да си вожд.