Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 10:12 1 195 1

Фен почина преди мач в Германия

  • хандбал-
  • фен-
  • фюхсе берлин-
  • мелсунген
Фен почина преди мач в Германия - 1
Снимка: БГНЕС

Ужасен инцидент се случи преди мача от германския хандбален шампионат между Фюхсе Берлин и Мелсунген. 64-годишен фен на тима от германската столица почина пред очите на съпругата си минути преди началото на срещата, след като си купи напитки от павилиона под трибуните на „Макс Шмелинг Хале“.

Близо 45 минути служителите на спешна помощ са опитвали да спасят живота на фена, но усилията им са останали напразни. Причините за смъртта на мъжа остават неясни. Заради трагичната ситуация мачът започна с 34 минути закъснение, съобщават германските медии.

Президентът на домакините Франк Щефел обяви по уредбата в залата защо се е наложило забавянето на мача. На срещата присъстваха 7428 зрители, а Фюхсе Берлин спечели с 28:22 и остана на четвърто място в класирането. След края на двубоя хандбалистите и на двата отбора заявиха, че им е било трудно да играят след новината за смъртен случай в залата и поднесоха съболезнованията си на семейството на починалия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 777

    0 1 Отговор
    На 64г е нормално човек да умре колко иска да живее до 264г ли.