Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 21:45 10 466 13

Божинов: В Левски има играч за 11 милиона евро!

  • валери божинов-
  • левски-
  • станислав иванов

А 1 милион евро трябва да му е заплатата

Божинов: В Левски има играч за 11 милиона евро! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Левски Валери Божинов посъветва ръководството на клуба да не продава правещия силен сезон Станислав Иванов. Младокът е несменяем титуляр при сините и в изминалите мачове има 7 гола.

"Станислав няма да се помисли за много добър футболист и да хвръкне в облаците, казвайки си "Аз съм уникален". Напротив - от добро семейство е, скромно момче е. Ще продължи да работи и да иска да надгражда и да се развива. Хубчев няма как да го остави да си вирне носа, а ще го държи на земята", каза Божинов пред Канал 3.

"Аз ако съм на мястото на Левски, 1 милион евро ще са ми малко за Станислав Иванов. Бих искал 5 милиона евро. Някой ще каже "Ти луд ли си, той какво е направил?". Мога лично да посъветвам Левски и господин Божков, Павел Колев и Ивайло Петков, че 1 милион евро за това момче и неговия потенциал е нищо. Бих дал заплата от 1 милион евро на това момче, а не да му поставя такава трансферна сума".

"Бих му искал и 10 милиона евро. Минал съм през този път. С него трябва да се работи, да му се говори, да се държи изкъсо. А познавайки господин Божков - човекът е бизнесмен, 1 милион евро за него не са много. От това момче могат да се изкарат без проблем 5-10 милион евро. Ако бъде повикан за баража с Унгария и ни класира на европейско? Не 1 милион, 11 ще струва!", заяви играчът на Ботев Враца.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мали мали

    14 2 Отговор
    Как всеки па гледа е чуждата паница,е па изгониго шоумени в бг.
  • 2 Абе Божинка

    33 3 Отговор
    Ти си най-великия! Възпитай го ти, да ходи по клубовете, да взима голяма заплата, да не играе, и да мачка плеймейтки! Ти ще играеш до 50, щото още няма нищо износено по теб, той ако го възпиташ на тарикатлък, може и до 60 да рита! Язък ти за таланта, много пари изкара, ама на народа радост не даде! Жалко!
  • 3 Миризлив пор

    18 6 Отговор
    А бе само Лудогорец ли не се хвали със скъпи футболисти а играе в лига Европа? Не че нещо срещу Левски ама напоследък май наистина не са ритали навън.
  • 4 Габрово

    13 6 Отговор
    Ти луд ли си.Че той не може и да бяга правилно даже.Срещу Царско село става
  • 5 Бялото Мече

    14 2 Отговор
    Божинка,ти менаджер ли стана? Тебе ни Фиорентина,ни Юве те хареса,да не говорим за Сити... Да беше слушал Корвино,днес щеше да си нъмбър 1
  • 6 Jacques Yvec Moineau

    14 2 Отговор
    Това изказване на Божинката дали е цитирано дословно, или е редактирано...досега не бях го чувал да навърже токова много смислени изречения едно след друго.
  • 7 Jacques Yvec Moineau

    6 0 Отговор
    Това изказване на Божинката дали е цитирано дословно, или е редактирано...досега не бях го чувал да навърже токова много смислени изречения едно след друго.
  • 8 Ddd

    11 2 Отговор
    Николери , Николери , прост си като гадулка. Стои си в New York и си гледаи пеиката и акъл не давай.
  • 9 Божигол

    5 1 Отговор
    Божинката е като другите футболисти – ритнитопковец, но другите футболисти не са като Божинката – кръчмари.
  • 10 BigBulgarianBoss

    3 1 Отговор
    Тва няма как да го е казал Божинов стига бе. Толкова дълго и свързано изречение!!
  • 11 Аврам

    2 3 Отговор
    Прав е божи гол.левски трябва да му завиши цената.това е млад и перспективен играч.които иска да се бръкне.
  • 12 Дидо

    4 0 Отговор
    Божинката много си голям !!!!! Ти си истинския пример по който трябва да се върви в големия футбол ..... от Юве ,Ман Сити , Спортинг за другите даже няма и да ги изброявам и да стигнеш до резерва в Ботев Враца и да нямаш един лев ..... ти си човека !!!
  • 13 слаботоков

    3 0 Отговор
    Валерка, а твоя потенциал не струва и 1лв!