2 Декември, 2019 21:23 8 620 1

Кобрата: Не мога да се кача на ринга вместо брат ми

  • кубрат пулев-
  • тервел пулев-
  • бокс

Боксьорът призова да не се пропуска галавечерта в Пловдив

Кобрата: Не мога да се кача на ринга вместо брат ми - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев даде специално интервю за dsport и Спортното шоу на Дарик, в което говори за предстоящата галавечер в Пловдив, в която главният мач ще бъде този на брат му Тервел срещу американеца Дешон Уебстър.

Кобрата сподели, че двубоят на Тервел ще бъде много труден, но вярва в шансовете на по-малкия си брат.

"Вече няма никакво време и трябва да е доста подготовен. Направиха доста спаринги в чужбина, съперникът не е никак случаен. Съперникът е американец, който е много надъхан. На брат ми ще му е първа титла, за която ще играе, надявам се да я спечели, интернационалната титла на WBA."

"Ще бъда плътно до него, както съм бил винаги. Пак ще кажа, че той трябва да си свърши работата. В ринга е той и неговият противник. За съжаление не мога да се кача вместо него. Трябва да е много убедителен, да бъде сигурен и да знае какво прави. Ще бъде трудно, но не е невъзможно да победи."

"Наблюдавам всичко, взимам участие в организацията, в начина, по който се правят нещата. Ще бъде голямо и грандиозно шоу в Пловдив, което си заслужава да бъде видяно. Който желае, нека заповяда на 14 декември в Пловдив, в зала "Колодрума", смятам, че ще остане с добро отношение към бокса."

"Това ще е доста различен тип състезание и ще е много интересно. Пловдив е с голяма история, заслужава едно голямо шоу и такова събитие спортно, дано брат ми победи и то убедително. Вярвам силно", допълни Кубрат.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 0 Отговор
    Успех Тервел