Last news in Fakti

11 Декември, 2019 16:47 1 135 0

Още един кандидат за президент във волейбола

  • българска федерация волейбол-
  • борислав кьосев

Смята се, че Борислав Кьосев е представител на настоящото статукво

Още един кандидат за президент във волейбола - 1
Снимка: БГНЕС

Част от клубовете, членове на БФВолейбол, издигнаха кандидатурата на вицепрезидента на федерацията Борислав Кьосев за председател на УС на БФВолейбол. Кандидатурата бе внесена официално днес в деловодството на федерацията.

Борислав Кьосев ще разкрие повече подробности около своята кандидатурата на специална пресконференция, която ще се състои на 12 декември (четвъртък) от 13:00 часа в Пресклуб България на стадион "Васил Левски".

Междувременно стана ясно, че двама национални селекционери при подрастващите в българския волейбол заявяват своята подкрепа за кандидатурата на Кьосев за председател на УС на федерацията. Това са Мартин Стоев и Пламен Христов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА