Last news in Fakti

16 Декември, 2019 20:55 1 406 8

Любо Ганев: Нямам какво да си говоря с Лазаров

  • ганев-
  • волейбол-
  • решение-
  • номера-
  • вписване-
  • лазаров-
  • федерация

"Бях сигурен, че няма да впише решението, което взехме на Управителния съвет", смята легендарният волейболист

Любо Ганев: Нямам какво да си говоря с Лазаров - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на родната волейболна федерация Любо Ганев, който беше издигнат от Инициативния комитет, обясни как инж. Данчо Лазаров продължава да хитрее и да не желае да се оттегля от власт. Инженера нарочно не регистрира решението на Управителния съвет в съдебния регистър, което бе взето през миналата седмица, за да не се проведе изборно общо събрание на 16 януари.

Припомняме, че на 12 декември, когато имаше УС на БФВолейбол, подкрепящите Любо Ганев отстояха искането на Инициативния комитет за извънредно събрание на централата, спечелвайки с 12:11 гласа.

"Бях сигурен, че няма да впише решението, което взехме на Управителния съвет. Нарочно го прави. И днес не го вписаха в съдебния регистър", коментира Ганев пред "Блиц".

"Ние се подготвяме, участваме на всички събрания, очакваме да видим какво ще се случи на 20 декември. Надявам се да присъствам на Общото събрание, ако ме поканят, разбира се. Мога да бъдат там като член на Управителния съвет на БФВолейбол, но нямам право на глас, защото нямам клуб", добави кандидатът за президент на волейболната ни федерация.

Ганев разкри какво очаква да се случи на въпросното Общо събрание на БФВолейбол, което ще се проведе в Казанлък. Оказва се, че Лазаров ще използва още мръсни номера само и само да се избегне провеждането на изборно Общо събрание на 16 януари. "Сигурно ще се опитат да извадят членовете на Управителния съвет, които онзи ден гласуваха със "за" за провеждането на извънредно събрание на централата. Тези, които искат да подкрепят Инициативния комитет, ще ги извадят", обясни Любо Ганев.

От думите му става ясно още, че има затъмнението около въпросното Общо събрание в Казанлък. "Нито един клуб до момента не е получил информация какво ще се разисква - нито днешния ред, нито какви са предложенията за гласуване, за промяна в устава... Още веднъж се доказва как се действа и ние се борим това нещо да се промени", каза Ганев.

Попитан дали в последните дни е имал разговори с Лазаров, той отговори: "Не съм говорил с него, не вярвам и повече да имам разговори с Лзаров. Каквото е имал да ми каже - ми го е казал, а каквото не е могъл да ми каже - ми го показва чрез действията си."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ахаха

    8 1 Отговор
    Явно чакаме Баце да се разпореди и с волейбола.
  • 3 Оня

    5 1 Отговор
    До вчера, Лазаров ти беше най големия приятел... Сега, кво става? Да не си закъсал за пари??? Или, властта ти е малко?
  • 4 Koko

    4 1 Отговор
    Айде още една Перука. Сега във волейбола. Управлението не е като да блъскаш топката Любо.
    Имаш мозък, колкото на колибри, а искаш да си началник. Не ставаш.
  • 5 борислав

    0 0 Отговор
    Ганев или Кьосев ще съсипят волейбола.Нямам представа от какво се оплакват ,до сега бяха вицепрезиденти и нищо не се случи.Нормално е да напуснат и така да участват в избор.Сега приказват глупости.Дано Лазаров не регистрира никъде нищо.
  • 6 Горо

    0 0 Отговор
    Любо Ганев и той показа колко е сладък кокала. Всеки спортист у нас с някаква успешна кариера смята, че му се полага да стане началник пожизнено и задължително с голяма заплата. Нищо лошо, но какво се получава на практика? Стефка Костадинова, която много драпаше да наследи Иван Славков на поста шеф на Българския олимпийски комитет, не може вече да се похвали даже с бронзови медали, спечелени на Олимпийски игри.
  • 7 Златко Попов

    0 0 Отговор
    На СТЕФЧЕТО само Х..Й и е в главата,вие искате олимпийски медали....
  • 8 Златко Попов

    0 0 Отговор
    Любо Ганев не става за президент на БФВ,такива ПРАЗНИ глави нямат място там.Да си гледа метана и да не се занимава с неща,които не са за него.