Last news in Fakti

19 Декември, 2019 12:18 1 031 5

БФС пусна евтини билети за баража с Унгария

  • бфс-
  • бараж-
  • унгария-
  • национален отбор

"Лъвовете" приемат "маджарите" на 26 март 2020 г. от 21:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски"

БФС пусна евтини билети за баража с Унгария - 1
Снимка: fakti.bg

Българският футболен съюз пусна в продажба билетите за решаващият бараж за Евро 2020 с Унгария. Талоните могат да се закупят в мрежата на Eventim и впечатление прави, че те са на доста по-ниска стойност. "Лъвовете" приемат "маджарите" на 26 март 2020 г. от 21:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски", а евентуален успех в сблъсъка ще изправи "трикольорите" срещу победителя от другата полуфинална двойка (б.а. Исландия - Румъния) пет дни по-късно отново в София. Цената е по-ниска в сравнение с ценните хартийки, които се продаваха за европейските квалификации и двубоите от Лигата на нациите.

За решителната среща на 26 март на стадион "Васил Левски", желаещите да наблюдават мача от Сектор "А" ще трябва да заплатят 20 лева, съответно за "В" 15 лв., а за "Б" и "Г" - 10 лв. От БФС са пуснали и талони ВИП категория 1 и 2, които са на стойност съответно 100 и 50 лева.

БФС и Vivacom също така продължават инициативата "Семеен сектор", която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (20 лв.) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск. Родителят или настойника е длъжен да попълни преди това изискваната от закона декларация.

Цените на билетите са:
Сектор А - 20 лв.
Сектор В - 15 лв.
Сектори Б и Г - 10 лв.
ВИП 1 категория - 100 лв.
ВИП 2 категория - 50 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    6 0 Отговор
    Офф! Лъвовете? По-скоро доста проскубаните котараци, връщащи се от тренировачен лагер в чалготеката. Само дано унгарците нямат доста тъмнокожи, че да не ни изкарат пак расисти.
  • 2 мани мани

    4 0 Отговор
    и без пари да е входа, няма кой да иде да гледа тия говеда!
    след политиците и всеки на управленски пост, то ей тия манекенки са втори по мразеност, после са тия из съдилищата :) изобщо голям срам са тия трите вида медалисти... позволявам да се преподредят и натъкмят кой на кое място да е :)

    Коментиран от #5

  • 3 месара

    1 0 Отговор
    кви лъвове са тия бе, тия са котенца!
  • 4 КЛЮКАР

    2 0 Отговор
    Не разбрах само,ще ми платят тези пари за да ги гледам,или аз трябва да платя???!!!
  • 5 не бее

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "мани мани":

    Ще ни плащат ....