2 Януари, 2020 12:51 824 0

Берое обяви програмата си за зимна подготовка

  • димитър димитров-херо-
  • берое-
  • подготовка-
  • контроли

Първата част от подготовката ще бъде проведена изцяло в Стара Загора, а на 16 януари отборът заминава на лагер в Белек, Турция

Берое обяви програмата си за зимна подготовка - 1
Снимка: БГНЕС

Стана ясна програмата за зимната подготовка на представителния тим на Берое. Първото занимание за 2020 г. е насрочено за 6 януари. Първата част от подготовката ще бъде проведена изцяло в Стара Загора, а на 16 януари отборът заминава на лагер в Белек, Турция.

Първата тренировка за годината е насрочена за 15 ч. на 6 януари. В първите два дни на играчите ще бъдат направени и медицински изследвания. Първата част от подготовката ще бъде изцяло в Стара Загора и отборът ще тренира на своята база под Аязмото. Към този момент за този период не е предвидена контролна среща.

Втората част от зимната подготовка ще се проведе в Белек, Турция. Там Берое ще изиграе 5 контролни срещи. Съперници в тях са румънските Ботошани и Сепси, полските Легия (Гданск) и Заглембе (Любин), както и казахстанския Ордабаси. На 31 януари отборът се прибира в България.

Преди подновяването на шампионата Берое ще изиграе още две контролни срещи в Стара Загора – срещу Нефтохимик и Ботев (Гълъбово). Берое започва официалните си двубои за годината от efbet Лига с домакинство на Етър. Точната дата и час на срещата ще бъдат обявени допълнително.

Програмата може да претърпи промени. Точните часове за всяка контролна среща и местата на проверките ще бъдат обявени допълнително.

ПРОГРАМА ЗА ПОДГОТОВКА:
6 януари 2020
Начало на тренировките

6-15 януари 2020:
Тренировки в Стара Загора

17 януари - 31 януари 2020:
Лагер в Белек, Турция

18 януари 2020, Белек:
Берое (Стара Загора) - Ботошани (Румъния)

21 януари 2020, Белек:
Берое (Стара Загора) - Сепси (Сфънту Георге, Румъния)

24 януари 2020, Белек:
Берое (Стара Загора) - Легия (Гданск, Полша)

27 януари 2020, Белек:
Берое (Стара Загора) - Ордабаси (Шимкент, Казахстан)

30 януари 2020, Белек:
Берое (Стара Загора) - Заглембе (Любин, Полша)

1-14 февруари 2020:
Тренировки в Стара Загора

5 февруари 2020, Стара Загора:
Берое (Стара Загора) - Нефтохимик (Бургас)

8 февруари 2020, Стара Загора:
Берое (Стара Загора) - Ботев (Гълъбово)

14/17 февруари 2020:
Берое (Стара Загора) - Етър (Велико Търново)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА