Last news in Fakti

3 Януари, 2020 14:18 2 043 1

Ливърпул с 12 здрави играчи за дербито с Евертън

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • евертън

Евертън няма победа на "Анфийлд" от септември 1999-а година и за последно загуби с 2:5, което доведе до освобождаването на Марко Силва

Ливърпул с 12 здрави играчи за дербито с Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул е останал с 12 футболисти от основния състав и пълнеж от младоци, но всички ще оставят сърцата си на терена, заяви мениджърът на отбора Юрген Клоп.

"Всеки с фланелка на Ливърпул на гърба си трябва да остави сърцето си на терена. Сега имаме 12 футболисти от основната група и млади момчета. Това е всичко, независимо какви формации измислям. Нямам намерение точно сега да казвам на Карло Анчелоти стартовия ми състав за мача с Евертън. Ще реша някои неща сам, а други ще обсъдя с медицинския екип. Сигурен съм, че и Карло няма да прави много промени, когато има възможност да спечели на "Анфийлд. Ние имаме само това предимство", каза германецът след победата с 2:0 срещу Шефилд Юнайтед.

Евертън няма победа на "Анфийлд" от септември 1999-а година и за последно загуби с 2:5, което доведе до освобождаването на Марко Силва. Именно тази победа бе част от дългата серия на Ливърпул, продължаваща и през новата година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    4 1 Отговор
    ЛИВЪРПУЛ е най големия отбор в света!
    След това са другите! Който ида е.............
    YOU NEVER WOLK ALONE!