3 Януари, 2020 14:47 1 981 0

Сложиха таван на заплатите в Локо Сф

  • локомотив софия-
  • футбол-
  • заплати-
  • втора лига

Ще са доста по-ниски спрямо тима, заемащ второ място в класирането - ЦСКА 1948

Сложиха таван на заплатите в Локо Сф - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Локомотив София ще се опита да се върне в елита с по-скромни финансови средства. Собственикът на столичния отбор - Иван Василев въведе "таван" на заплатите в клуба. Най-високата стойност на трудовите възнаграждения при "червено-черните" ще бъде 1500 лева.

Заплатите в Локомотив са доста по-ниски спрямо тима, заемащ второ място в класирането - ЦСКА 1948, където има състезатели с колосални за Втора лига възнаграждения.
Почти два пъти по-ниски са заплатите на играчите в "Надежда" спрямо прекия им конкурент за третото място Монтана.

Локо Сф ще направи първа тренировка за годината на 6-и януари. В първите два дни играчите ще минат задължителни медицински тестове.
Червено-черните ще изиграят между 5 и 7 контроли, като се опитат да привлекат и три попълнения. Пролетният дял във Втора лига започва в уикенда на 15 февруари. В първия кръг Локомотив гостува на дубъла на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА